Matmuffins!
För någon dag sedan serverade jag matmuffins åt familjen. Det är något som funkar åt både mamsen&papsa, då min pappa går på LCHF och mamma utesluter all röd mat. Serverades med kesosallad, groddar och som mamma önskade, krossad ananas!
Matmuffins (6 portioner)
- 6 Ägg
- ½ dl Grädde
- 4 Skinkbitar alt. kalkonbacon
- Färska örter
- Salt&peppar
- 1½ dl ost
Blanda ägg och grädde i en bunke. Klipp skinkan i bitar, knaperstek i kokosfett. Hacka örterna, blanda ner i bunken. Salta och peppra. Välj en ost som du gillar och hacka den i tärningar. Häll halva ostmängden i bunken och spara resten. Häll smeten i dubbla-trippla muffinsformar så att dom håller och inte läcker ut. Klicka sist ner ostbitarna som du sparade. Grädda i ugn 15-20 minuter i 175grader.
Frosting
- Keso
- Senap
Lightversion
- Äggvita
- Lättkvarg
- Kalkonskinka/Kalkonbacon
- Färska örter
- Örtsalt&Peppar
- Arlas lättost
Kommentarer
Trackback